Plăcintă Cu Nuci De Arțar

Plăcintă Cu Nuci De Arțar
Maple Nut Pie este o vegetarian desert. O porție conține 498 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Un amestec de bourbon, oțet de cidru, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, și Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat. Se potrivește într-o farfurie de plăcintă de 9 inci și se taie excesul de aluat, lăsând o surplombă de 1/2 inci, apoi se pliază surplomba sub (pentru a întări marginea) și se apasă pe marginea plăcii de plăcintă. Sertizați decorativ marginea și răciți coaja până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
2
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Înțepați ușor fundul și partea laterală a cojii de plăcintă peste tot cu o furculiță, apoi căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți până când produsele de patiserie sunt aurii palide de-a lungul jantei și așezați sub greutăți, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până când partea inferioară și laterală sunt aurii palide, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se răcește complet în plăcuța de plăcintă pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați afine uscate în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
ApăApă
3
Răspândiți piulițele într-o tavă de copt superficială și prăjiți în cuptor până când sunt parfumate, aproximativ 6 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Bateți împreună siropul, zahărul brun, untul, ouăle, bourbonul (dacă se folosește), oțetul și sarea până se combină bine, apoi amestecați nucile și merisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
OțetOțet
UntUnt
SiropSirop
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă răcită și se coace până când umplutura este doar setată, 40 până la 50 de minute. Se răcește complet în plăcuța de plăcintă pe un raft înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Plăcinta poate fi făcută cu 8 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista