Plăcintă cu mousse de lamaie

Plăcintă cu mousse de lamaie
Key Lime Mousse Pie necesită aproximativ 25 de ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,19 USD per porție, obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 37 g de grăsimi și un total de 562 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1011 fani. Mergeți la magazin și luați zahăr, apă, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21%. Rețete similare includ plăcintă cu mousse de la cheie, plăcintă cu mousse și plăcintă fără lactate.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tavi arcuite de 10 inchi. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Umplutură: Într-o cratiță medie la foc mediu, adăugați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se amestecă gelatina și 1/2 cană de smântână groasă și se lasă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 10 uncii de ciocolată albă și amestecați până la omogenizare. Se lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
6
Folosind un mixer electric, amestecați crema de brânză, zahărul și coaja de lămâie într-un castron mediu, până se omogenizează. Se amestecă încet amestecul de ciocolată albă răcită în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Folosind bătători curate și uscate, bateți restul de 2 căni de smântână groasă într-un castron mic, până când formează vârfuri moi. Se pliază în amestecul de ciocolată albă și se toarnă în crusta de plăcintă. Acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scoateți din congelator și treceți un cuțit ascuțit în interiorul tavii elastice pentru a ajuta la slăbirea plăcintei. Eliberați inelul elastic de pe fundul tăvii și transferați plăcinta pe o farfurie de servire. Se rade sau se onduleaza ciocolata alba deasupra si se orneaza cu coaja de lime confiata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Coaja De TeiCoaja De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Tăiați felii cu un cuțit care a fost înmuiat în apă fierbinte și serviți.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Aduceți o cratiță cu apă de mărime medie la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați cojile și fierbeți-le câteva minute. Pus deoparte.
12
Puneți cojile într-o altă cratiță medie și acoperiți cu părți egale de zahăr și apă. Se fierbe, acoperit, la foc mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
13
Scoateți cojile și scurgeți până aproape se usucă.
14
Se rulează în zahăr și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt cele mai bune alegeri pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista