Apple și înghețată plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, iaurt de vanilie, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați 2 linguri de zahăr, 2 linguri de unt topit și albuș de ou; pulsează de 8 ori sau până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Unt
Zahăr
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe o grătar. Congelați 30 de minute până peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați măr; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
7
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă 1 lingură de zahăr brun, 1/4 linguriță de scorțișoară și nucșoară; gatiti, neacoperit, 3 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nucșoară
Apă
8
Scoateți din tigaie. Acoperiți și răciți 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Puneți iaurtul congelat într-un castron răcit. Se amestecă 1 linguriță de scorțișoară și 3/4 cană amestec de mere. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Congelat
Scorțișoară
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Întindeți jumătate din amestecul de iaurt în crustă congelată (păstrați amestecul de iaurt rămas în congelator). Completați amestecul de iaurt cu amestecul de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Iaurt
Măr
11
Stropiți cu 1/4 cană de topping de caramel. Acoperiți și înghețați 1 oră. Întindeți cu grijă amestecul de iaurt rezervat peste caramel. Se acoperă cu firimituri de cracker graham și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Sos De Caramel
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci Pecan
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Iaurt
12
Stropiți cu 2 linguri de topping de caramel. Congelați peste noapte sau până se solidifică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
13
Puneți plăcinta la frigider timp de 30 de minute înainte de servire.