Plăcintă Cu Mere Și Portocale
Placinta de mere-portocaliu necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți portocale cu piele subțire, mere aromate aurii, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă coaja din portocale folosind un cojitor de legume, asigurându-vă că evitați partea albă a cojii (rezervați portocalele pentru o altă utilizare).
Tăiați cojile în benzi late de 1 x 1/8 inci.
Combinați apa, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați coaja portocalie; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când coaja este foarte moale.
Scoateți coaja din tigaie cu o lingură pliată; aruncați lichidul de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul brun, făina, scorțișoara, ghimbirul și sarea într-un castron mare.
Adăugați mere; aruncați bine pentru a acoperi. Montați 1 porție de aluat într-o placă de plăcintă adâncă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste marginea plăcii. Puneți jumătate din amestecul de mere în crustă; aranjați amestecul de coajă portocalie deasupra. Lingurați amestecul de mere rămas deasupra.
Așezați aluatul rămas pe amestecul de mere. Apăsați marginile aluatului împreună. Îndoiți marginile sub; flaut.
Tăiați 3 fante (1 inch) în partea superioară a produselor de patiserie folosind un cuțit ascuțit.
Ungeți partea superioară și marginile cu oul bătut.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt; coaceți la 350 de grade timp de 1 oră sau până la auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.