Plăcintă cu mere și afine cu sos de căpșuni
Placinta cu mere-afine cu sos de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 226 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Un amestec de amidon de porumb, apă, tapioca cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quesadilla de mere și Brie la grătar cu sos de scufundare cu mere de căpșuni, Plăcintă Cu Afine, și Sos De Afine Și Mere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mare, se amestecă împreună mere, afine, 1 cana de zahar, scortisoara si tapioca; se lasa sa stea 15 minute. Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste, folosind o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Puneți amestecul de mere într-o farfurie de plăcintă căptușită cu crustă. Punct cu unt. Sus cu a doua crustă; marginea sigiliului și flautul.
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară. Se amestecă împreună ou și 1 linguriță de apă; perie pe partea de sus a crustei.
Coaceți 15 minute. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie; reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când merele sunt fragede. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.
Între timp, pentru a face sos de căpșuni, într-o cratiță de 1 litru, zdrobiți suficiente căpșuni pentru a face 1/3 cană. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și vinul.
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă; se amestecă în amestecul de căpșuni. Se fierbe și se amestecă 2 minute.
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă frisca. Feliați căpșunile rămase; se amestecă în sos. Se da la frigider pana la servire. Top porții individuale cu sos.