Placinta cu mere-afine cu sos de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 226 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Un amestec de amidon de porumb, apă, tapioca cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quesadilla de mere și Brie la grătar cu sos de scufundare cu mere de căpșuni, Plăcintă Cu Afine, și Sos De Afine Și Mere.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. În castron mare, se amestecă împreună mere, afine, 1 cana de zahar, scortisoara si tapioca; se lasa sa stea 15 minute. Faceți cruste de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru plăcintă cu două cruste, folosind o placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Tapioca
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți amestecul de mere într-o farfurie de plăcintă căptușită cu crustă. Punct cu unt. Sus cu a doua crustă; marginea sigiliului și flautul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Tăiați fante în mai multe locuri în crusta superioară. Se amestecă împreună ou și 1 linguriță de apă; perie pe partea de sus a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Coaceți 15 minute. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie; reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
5
Coaceți cu 40 până la 45 de minute mai mult sau până când merele sunt fragede. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, pentru a face sos de căpșuni, într-o cratiță de 1 litru, zdrobiți suficiente căpșuni pentru a face 1/3 cană. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se încălzește la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă; se amestecă în amestecul de căpșuni. Se fierbe și se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă frisca. Feliați căpșunile rămase; se amestecă în sos. Se da la frigider pana la servire. Top porții individuale cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr