Plăcintă Cu Mere De Mure
Reteta placinta cu mere de mure este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 185 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu produse de patiserie de jos; tăiați la 1 in. dincolo de marginea plăcii. Sus, cu un strat subțire de mere. Într-un castron mare, combinați murele și merele rămase; se presară cu suc de lămâie.
Combinați zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați la amestecul de fructe; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură în coajă de plăcintă; punct cu unt.
Rulați patiseria rămasă; faceți o crustă de zăbrele. Tăiați, sigilați și marginile flautului. Bateți oul cu apă; periați deasupra zăbrelelor și marginile plăcintei.
Coaceți la 375 de minute timp de 50 de minute sau până când umplutura este bulbucată și merele sunt fragede. Se răcește pe un suport de sârmă.
Serviți cald sau la temperatura camerei.