Plăcintă Cu Mere De Afine
Cranberry Apple Slab Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 196 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 218 de fani. Cap la magazin și ridica toate scop făină, mere, scorțișoară, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Plăci De Afine-Mere, Placinta Cu Sos De Afine, și Plăcintă Cu Plăci De Mere.
Instrucțiuni
Formați aluatul: tapetați o foaie de copt cu margini de 12 x 17 inci cu o bucată de hârtie pergament de 12 x 22 inci, încrețind hârtia de - a lungul marginilor inferioare și lăsând excesul de hârtie să atârne peste capetele foii de copt. Făinați ușor un sucitor și suprafața de lucru și rulați aluatul într-un dreptunghi suficient de mare pentru a alinia complet fundul și părțile laterale ale foii de copt. Apăsați aluatul peste pergament și sertizați marginile de-a lungul pereților. Răciți aluatul în formă pe foaie timp de o oră.
Faceți crumble-ul: într-un castron mare, combinați ovăzul, făina, zahărul brun și sarea și bateți pentru a combina.
Adăugați untul rece. Folosiți degetele pentru a freca ingredientele uscate în unt până când este bine combinat. Răciți crumble-ul cu cel puțin o oră înainte de utilizare.
Asamblați plăcinta: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați merele cu miez și decojite în jumătate pe axă (de sus în jos).
Așezați partea plată a merelor în jos pe tăbliță și tăiați merele în bucăți groase de 1/4 inch. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și scorțișoara.
Presărați aproximativ jumătate din amestecul de zahăr peste fundul cojii de plăcintă răcită, în formă.
Presărați jumătate (aproximativ 3 uncii) de merișoare proaspete peste fund, apoi tocați aproximativ merișoarele rămase, suficient pentru a le perfora pe fiecare. Împachetați feliile de mere în coajă, astfel încât să se sprijine pe părțile lor plate. Aruncați afine tocate cu zahărul, apoi presărați afine și restul de zahăr uniform deasupra. Rupeți crumble-ul răcit în bucăți mici și presărați deasupra.
Coaceți plăcinta la 425 km F timp de 20 de minute, apoi rotiți, acoperiți umplutura ușor cu folie și reduceți căldura la 375 km F.
Coaceți până când umplutura clocotește în centru, iar crumble-ul și crusta sunt de culoare maro auriu, cu 50 până la 55 de minute mai mult. Lăsați plăcinta să se răcească complet în tigaie înainte de servire.