Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci

Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci
Plăcinta cu mere cu mâncare adâncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul deserturilor. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 928 calorii, 16g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci, Plăcintă Cu Mere Adâncă, și Plăcintă cu mere cu vase adânci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați, miez și tăiați subțire toate merele și puneți-le într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă sucul de lămâie peste mere și se aruncă. Într-un castron mic, combinați zahărul granulat, zahărul brun deschis, zahărul brun închis, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și sarea și aruncați cu o furculiță până când nu mai există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă ingredientele uscate peste mere, se aruncă și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4
Într-un cuptor olandez mare, topiți untul și apoi adăugați amestecul de mere. Se amestecă pentru a acoperi merele în unt și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați bourbonul și 1/2 cană de apă și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, timp de 20 de minute, sau până când merele sunt fragede și zahărul s-a caramelizat. Dacă amestecul începe să se îngroașe prea mult, adăugați restul de 1/2 cană de apă, reduceți focul la minim și continuați să gătiți, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Scoateți ambele discuri ale aluatului din frigider și lăsați să stea 15 minute. Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Îndepărtați suprafața de lucru cu făină de orez lipicioasă și rotiți unul dintre discurile de aluat într-o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Transferați cu grijă aluatul rulat într-o tigaie de plăcintă de 12 inci, încadrând aluatul în tigaie și având grijă să nu rupeți aluatul, deoarece este delicat. (Dacă rupeți aluatul, trebuie doar să uniți lacrima și să periați lacrima cu apă; neteziți cu degetul până când deteriorarea nu mai este vizibilă.) Folosind foarfece, tăiați aluatul care depășește la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Rulați al doilea disc de aluat într-o rundă de 14 inci, adăugând făină de orez suplimentară, dacă este necesar. Tăiați marginile. Folosind tăietori decorativi pentru prăjituri, apăsați în centrul discului pentru a forma un orificiu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
10
Se toarnă umplutura în coaja plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
11
Periați surplombul crustei de jos cu apă. Îndoiți vârful gropii în jumătate, centrați orificiul de aerisire și desfășurați. Ciupiți stratul superior de aluat în partea de jos și apoi flaut marginile cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
12
Ungeți aluatul cu lapte și presărați cu zahăr șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
13
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 2 ore înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Se servește tăiat în pene și acoperit cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
16
Acoperiți și păstrați până la 2 zile la temperatura camerei sau refrigerați până la 1 săptămână.
17
De La Blackbird
18
Brutărie fără Gluten: 75 de rețete pentru deserturi și produse de patiserie irezistibile de Karen Morgan. Text copyright 2010 de Karen Morgan; fotografii Copyright 2010 de Knox Photographics. Publicat de Chronicle Books, LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista