Plăcintă Cu Mere Caramel
Placinta cu mere Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 394 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână toate crusta clasică de plăcintă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: pregătiți aluatul ca rețetă sau eticheta pachetului direcționează; se răcește timp de 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Faceți umplutură: aruncați merele cu 2 linguri. zahăr, suc de lămâie, tapioca și vanilie.
Se amestecă 1 1/2 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand amestecul devine maro inchis, 6 pana la 7 minute. Stând înapoi pentru a evita stropirea, turnați smântână. Reduceți ușor căldura și amestecați până când caramelul este neted și gros, aproximativ 2 minute.
Rulați fiecare disc de aluat într-un cerc de 12 inci.
Transferați 1 pe o farfurie de plăcintă de 9 inci. Lingură în jumătate din amestecul de mere.
Stropiți cu aproximativ 1/4 cană de caramel. Mound mere rămase pe partea de sus și se stropesc cu un alt caramel 1/4 ceasca. Acoperiți și răciți caramelul rămas (reîncălziți la foc mic înainte de a servi cu plăcintă).
Așezați al doilea disc de aluat peste umplutură, lăsând o surplombă de 1 inch. Îndoiți marginile superioare și sertizați pentru a sigila.
Tăiați orificiile de abur în partea de sus. Bateți oul cu 1 linguriță. apă și amestec ușor perie peste crusta de sus.
Se presară cu restul de 2 linguri. zahăr.
Așezați plăcinta pe foaia de copt și coaceți până când bulele de umplere și crusta se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească înainte de servire.