Placinta cu mere Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 394 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână toate crusta clasică de plăcintă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: pregătiți aluatul ca rețetă sau eticheta pachetului direcționează; se răcește timp de 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Faceți umplutură: aruncați merele cu 2 linguri. zahăr, suc de lămâie, tapioca și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tapioca
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se amestecă 1 1/2 căni de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se dizolva zaharul. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand amestecul devine maro inchis, 6 pana la 7 minute. Stând înapoi pentru a evita stropirea, turnați smântână. Reduceți ușor căldura și amestecați până când caramelul este neted și gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Rulați fiecare disc de aluat într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Transferați 1 pe o farfurie de plăcintă de 9 inci. Lingură în jumătate din amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Stropiți cu aproximativ 1/4 cană de caramel. Mound mere rămase pe partea de sus și se stropesc cu un alt caramel 1/4 ceasca. Acoperiți și răciți caramelul rămas (reîncălziți la foc mic înainte de a servi cu plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Așezați al doilea disc de aluat peste umplutură, lăsând o surplombă de 1 inch. Îndoiți marginile superioare și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Tăiați orificiile de abur în partea de sus. Bateți oul cu 1 linguriță. apă și amestec ușor perie peste crusta de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se presară cu restul de 2 linguri. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
8
Așezați plăcinta pe foaia de copt și coaceți până când bulele de umplere și crusta se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat