Plăcintă cu mere-afine-coacăze cu Topping francez
Placinta cu mere-afine-coacaze cu topping francez ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $2.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1041 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, sare, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine prăjită franceză cu compot de coacăze de mere, Apple Afine Coacaze Crumble Pie, și Pâine prăjită franceză cu Topping de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brandy și coacăze. Acoperiți și lăsați să stea până când coacăzele sunt pline, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 37
Sortați afinele și aruncați-le pe cele care sunt învinețite sau degradate. Clătiți și scurgeți fructele de pădure.
Într-un castron mare, amestecați 1 1/4 căni de zahăr granulat, 6 linguri de făină, coajă de portocală, scorțișoară, nucșoară și sare. Cu o lingură cu fante, ridicați coacăzele din coniac; rezervați coniac.
Adăugați coacăze, afine și mere în amestecul de zahăr și amestecați bine. Gustați și adăugați mai mult zahăr granulat, dacă doriți.
Se toarnă umplutura în produse de patiserie de 10 inci necoapte în tigaie.
Stropiți uniform cu coniac rezervat.
Într-un alt castron, amestecați 1 cană de făină și zahărul brun.
Adăugați unt și tăiați cu un blender de patiserie sau frecați cu degetele până când amestecul formează bulgări mici.
Presărați topping uniform peste umplutură. Puneți plăcinta într-o tigaie de pizza de 12 inci căptușită cu folie sau o tigaie de copt de 10 pe 15 inci.
Coaceți pe raftul de jos până când sucurile se balonează în jurul marginilor și prin topping, 55 până la 65 de minute. Dacă plăcinta se rumeneste prea repede (verificați după 30 de minute), acoperiți ușor cu folie.
Puneți plăcinta, neacoperită, pe un raft până se răcește la atingere, 2 1/2 până la 3 ore.