Plăcintă cu mere adâncă cu o crustă de Cheddar
Plăcintă cu mere adânc cu o crustă de Cheddar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă de dovleac cu farfurie adâncă cu crustă de ghimbir, Pizza Cu Crustă De Bere Adâncă, și Pizza cu cârnați și spanac adânc cu crustă de Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina, brânza și sarea pentru a se amesteca.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Transferați amestecul într-un castron mare și faceți o fântână în centru. Se amestecă ouăle și se lucrează aluatul într-o bilă.
Împărțiți aluatul în sferturi și aplatizați în discuri.
Rulați fiecare disc într-o rundă de 11 inci între 2 coli de hârtie de ceară.
Îndepărtați hârtia de ceară și tapetați două tigăi de plăcintă de 9 inci cu o rundă de aluat. Dați la frigider tigăile căptușite și cele 2 runde de aluat, acoperite, până când sunt bine răcite.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare, aruncați merele cu sucul de lămâie.
Presărați zahărul brun, făina și sarea și aruncați bine. Împărțiți merele între tigăile căptușite. Umeziți jantele cu coajă de plăcintă și acoperiți cu rondele de aluat. Tăiați orice consolă și sertizați marginile pentru a sigila.
Tăiați 4 orificii de abur în fiecare plăcintă.
Coaceți plăcintele pe raftul inferior al cuptorului timp de aproximativ 1 oră, sau până devin aurii și bulbucate, iar merele sunt fragede când sunt străpunse; acoperiți plăcintele cu folie la jumătate, dacă este necesar.
Lăsați să se răcească aproximativ 1 oră înainte de servire.