Plăcintă Cu Mango
Mango Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, produse de patiserie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mango Kesari-Mango Rava Kesari sau mango Sheera / Mango s, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
Rulați jumătate de patiserie la o grosime de 1/8 inci pe o suprafață ușor făinată; se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Pune deoparte.
Combinați zahărul, făina, scorțișoara și nucșoara într-un bol mic de amestecare. Pune deoparte.
Aranjați jumătate din mango în coajă de patiserie; se presară cu jumătate din amestecul de zahăr. Repetați straturile.
Se presara cu suc de lamaie; punct cu unt.
Rulați patiseria rămasă la grosimea de 1/8 inch; așezați peste umplutură. Tăiați marginile; sigiliu și flaut.
Tăiați fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Coaceți la 425 timp de 10 minute pe cel mai mic suport pentru cuptor. Reduceți căldura la 350; coaceți încă 35 de minute. Mișto.