Plăcintă Cu Mango
Plăcinta cu Mango este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 274 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, unt, ghimbir cristalizat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mango Kesari-Mango Rava Kesari sau mango Sheera / Mango s, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea, amestecând bine cu un tel.
Tăiați în 5 linguri de unt și scurtați cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați apă, amestecând doar până când este umed. Împărțiți aluatul în două porții egale. Apăsați ușor fiecare porție într-un cerc de 4 inci pe o foaie de folie de plastic; acoperi. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți aluatul; Așezați 1 porție de aluat răcit pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Puneți aluatul într-o farfurie de plăcintă de 10 inci, acoperită cu spray de gătit.
Pentru a pregăti umplutura, combinați 2/3 cană de zahăr brun și amidon de porumb într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați mango; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de mango pe placa de plăcintă pregătită; se presară uniform cu 1 lingură de unt.
Desfaceți aluatul; așezați porțiunea de aluat răcită rămasă pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci. Puneți aluatul peste amestecul de mango. Apăsați marginile aluatului împreună. Îndoiți marginile sub; flaut.
Tăiați mai multe fante deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Pentru a pregăti toppingul, periați blatul aluatului cu lapte.
Combinați ghimbirul și zahărul granulat; presărați uniform peste aluat.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu folie; coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375; coaceți încă 30 de minute sau până când plăcinta se rumeneste. Se răcește complet pe un suport de sârmă.