Plăcintă Cu Macaroane De Nucă De Cocos
Coconut Macaroon Pie este un vegetarian desert. O porție conține 373 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, nucă de cocos, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Macaroane De Nucă De Cocos, Macaroon De Nucă De Cocos-Afine, și Macaroon De Nucă De Cocos Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Locul pecan în partea de jos a coajă plăcintă.
Combinați untul topit, nuca de cocos, sarea, apa, făina, zahărul și ouăle ușor bătute.
Se toarnă umplutura peste nuci pecan în crustă.
Coaceți timp de 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește înainte de servire.