Coconut Macaroon Pie este un vegetarian desert. O porție conține 373 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, nucă de cocos, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Macaroane De Nucă De Cocos, Macaroon De Nucă De Cocos-Afine, și Macaroon De Nucă De Cocos Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Locul pecan în partea de jos a coajă plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Nuci Pecan
3
Combinați untul topit, nuca de cocos, sarea, apa, făina, zahărul și ouăle ușor bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
4
Se toarnă umplutura peste nuci pecan în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți timp de 45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește înainte de servire.