Plăcintă cu lămâie portocalie cu Topping de bezea

Plăcintă cu lămâie portocalie cu Topping de bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați o plăcintă cu lămâie portocalie cu bezea. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de portocale stors, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu lămâie portocalie cu Topping de bezea, Plăcintă cu var cheie cu Topping de bezea, și Cum se face un Topping de plăcintă cu bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. cu suportul din mijlocul cuptorului. Într-un procesor de alimente, biscuiții pulsează până se sfărâmă. Stropiți încet în unt în timp ce pulsați până când firimiturile sunt umede, dar încă sfărâmicioase. Apăsați amestecul într-o tigaie cu formă de arc folosind fundul unei cupe de măsurare. Asigurați-vă că crusta merge cu cel puțin 1 inch în sus pe laturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu amestecati împreună gălbenușuri de ou, lapte, var și sucuri de portocale și zests.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în crustă și se coace până se fixează plăcinta, aproximativ 30 până la 35 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Preîncălziți broilerul. Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul de măturică, bateți albușurile de ou la viteză medie până se spumează. Adăugați încet zahărul până când bezea devine lucioasă. Măriți viteza și continuați să bateți până când bezea deține vârfuri moi medii. Placinta de top decorativ cu bezea. Se fierbe în mijlocul cuptorului până când bezea începe să se rumenească deasupra, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista