Plăcintă cu lămâie III
Lemon Pie III este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap, cu 8 porții. O porție conține 236 de calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 38 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de ouă, lămâi, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Lemon Blondies with Lemon Glaze , Lemon Cake Roll with Lemon Curd Umplere și Lemon Blackberry Bread with Lemon Glaze sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați lămâile cât mai subțiri, lăsând-o pe coajă.
Se amestecă cu zahăr; amestecati bine.
Se lasa sa stea cel putin 2 ore, amestecand din cand in cand.
Bate bine ouăle și adaugă la amestecul de lămâie; amestecati bine.
Puneți într-o coajă de plăcintă de 9 inci, aranjand feliile de lămâie uniform. Acoperiți cu crusta de deasupra.
Tăiați fante aproape de centru.
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 12 minute. Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți încă aproximativ 20 de minute sau până când cuțitul introdus iese curat. Se răcește înainte de servire.