Plăcintă cu lămâie cu susul în jos (rețetă fără gluten*)
Lemon Upside Down Pie (Rețetă fără gluten*) este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vanilie, concentrat de limonadă, amestec de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arbori de lămâie scurtă (rețetă fără gluten*), Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten pentru rețete similare.