Plăcintă cu lămâie a mătușii Kitty

Plăcintă cu lămâie a mătușii Kitty
Plăcintă cu lămâie mătușii Kitty ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de patiserie de 9 inci necoapte, suc de lămâie, extract de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}, Plăcintă cu bezea cu lămâie a mătușii Tootsie, și Tortul cu lămâie premiat al mătușii mele Lucille.

Instrucțiuni

1
Căptușiți coaja de patiserie cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Coaceți la 425 timp de 7 minute și îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Bateți împreună zahărul și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți ouăle și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă în piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista