Plăcintă cu limonadă cu zmeură

Plăcintă cu limonadă cu zmeură
Plăcintă cu limonadă cu zmeură necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 de cenți pe porție , obțineți un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 278 de calorii . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de înghețată de vanilie, topping de carton, amestec de băutură cu limonadă de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 15% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Placinta cu limonadă cu zmeură , plăcintă cu limonadă cu zmeură și Throwback Thursday ~ Raspberry Lemonade Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de băutură și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Băuturi Cu Limonada îndulcită Cu ZmeurăAmestec De Băuturi Cu Limonada îndulcită Cu Zmeură
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați înghețată; bate la viteza mica timp de 2 minute sau pana se omogenizeaza. Îndoiți toppingul bătut. Se pune în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
Congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
4
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
5
Serviți cu sirop de ciocolată dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcintă în meniu? Încercați să combinați cu Port, Vin Santo și Riesling Late Harvest. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Portul Sandeman Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 135 de dolari pe sticlă.
Sandeman Vintage Port
Sandeman Vintage Port
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista