Plăcintă cu legume și carne de vită
Legume și carne de vită Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 280 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți un.1. sos original, ceapă, friptură de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.gatiti si amestecati ceapa in margarina intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand este crocant. Se amestecă în făină; gatiti si amestecati 1 minut.
Adăugați bulion de vită și sos de friptură; gătiți și amestecați până când amestecul se îngroașă și începe să fiarbă. Se amestecă friptura și mazărea și morcovii. Lingură în caserolă de 2 litri.
Întindeți crusta de patiserie la dimensiunea cu aproximativ 1-1 / 2 inci mai mare decât dimensiunea vasului de caserolă.
Așezați patiseria peste caserolă; întoarceți-vă sub marginea patiseriei și apăsați pe marginea caserolei pentru a sigila. Marginea flautului, dacă se dorește.
Tăiați mai multe fante în centrul crustei pentru a vă ventila.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.