Plăcintă Cu Lasagna Înaltă De Mile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta cu Lasagna înaltă de Mile. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 147 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcovi, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Crock Pot legume Lasagna stivuite un "Mile mare", Mile-Mare Noroi Plăcintă, și Plăcintă Cu Salsa Înaltă De Mile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. gătiți tăiței lasagna conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți tăiței; clătiți cu apă rece.
Se scurge din nou; pus deoparte.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi, dovlecei și jumătate din usturoi. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute sau pana cand legumele sunt crocante.
Transferați amestecul de legume într-un castron.
Adăugați uleiul rămas în aceeași tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și usturoiul rămas. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Adăugați treptat spanacul. Gatiti si amestecati timp de 1 pana la 2 minute sau pana cand spanacul este ofilit. Folosind o lingură cu fante, transferați amestecul de spanac-ciuperci din tigaie într-un castron. Se amestecă busuiocul în amestecul de spanac-ciuperci; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul, brânza ricotta, parmezanul, sarea și piperul. Pune deoparte.
Pentru a asambla plăcinta, în partea de jos a unei tigaie springform de 9x3 inci, întindeți 1/2 cană din sosul de Paste cu brânză Classico Circulara Four. Aranjați trei până la patru tăiței gătite peste sosul de paste, tăiați și suprapuneți după cum este necesar pentru a acoperi sosul cu un singur strat. Se acoperă cu jumătate din amestecul de spanac-ciuperci. Puneți jumătate din amestecul de brânză ricotta peste amestecul de spanac. Se acoperă cu un alt strat de tăiței.
Se întinde cu jumătate din sosul de Paste cu brânză Classico patru. Se acoperă cu tot amestecul de legume.
Se presară cu jumătate de brânză Fontina. Se acoperă cu un alt strat de tăiței.
Strat cu amestecul rămas de spanac-ciuperci și amestecul rămas de brânză ricotta. Se acoperă cu un alt strat de tăiței (poate avea tăiței în plus) și sosul de paste rămas. Apăsați ușor plăcinta cu spatele unei spatule.
Așezați tigaia cu formă de arc pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți timp de 45 de minute.
Se presară cu brânza Fontina rămasă; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până se încălzește. Acoperiți și lăsați să stea pe o grătar timp de 15 minute înainte de servire. Îndepărtați cu grijă partea din tigaie. Pentru a servi, tăiați în pene. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de rozmarin.