Plăcintă Cu Hamburger
Reteta plăcintă cu Hamburger este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 20. O porție conține 119 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, sos de roșii fără sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hamburger Skillet cina o ia proaspătă pe Hamburger Helper, Hamburger Băiat Mare Original Dublu Decker Hamburger Clasic, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul în poziția cea mai joasă a cuptorului; preîncălziți la 204°. tapetați o foaie de copt cu folie.
Ulei cald într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, spargand bucati mari cu o lingura de lemn, pana cand nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Scoateți într-un castron folosind o lingură cu fante.
Scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Se adaugă ceapa, morcovii și țelina; se sotează până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Se transferă în castron cu carne de vită; se amestecă în Worcestershire, sos de roșii și Cheddar. Condimentează cu sare și piper.
Se lasă să se răcească ușor. Bateți oul într-un bol cu 1 linguriță. apă.
Întindeți 1 foaie de patiserie și încadrați-o într-o farfurie de plăcintă de 9 inci (folosiți aluminiu sau sticlă călită dacă intenționați să înghețați).
Așezați pe foaia de copt căptușită.
Se adaugă amestecul de carne și se întinde uniform.
Rulează a doua foaie de patiserie; așezați deasupra plăcintei. Ori crusta de sus peste crusta de jos; crimp marginile pentru a sigila.
Ungeți blatul cu spălarea ouălor.
Tăiați orificiile de abur în partea de sus.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°; coaceți până când crusta este aurie și umpleți bulele la orificiile de abur, cu 20 până la 25 de minute mai mult.