Plăcintă Cu Gutui Braconat Cu Miere

Plăcintă Cu Gutui Braconat Cu Miere
Plăcinta cu gutui Braconat cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 270 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Încercați Gutui Braconat, Crumble De Gutui Braconat, și Tort De Gutui Și Fructe Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați gutuiul feliat, mierea, apa și un vârf de sare într-o tigaie (ar trebui să aveți aproximativ nouă căni de fructe feliate). Acoperiți tigaia și aduceți-o la fierbere. Reduceți căldura la foarte scăzută. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când fructul este fraged, aproximativ 8 minute, amestecând cu grijă o dată sau de două ori pentru a evita ruperea fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți o strecurătoare peste o cratiță și turnați gutuiul gătit într-o strecurătoare, rezervând lichidul de gătit. Puneți gutuiul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Întindeți patiseria și tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci. Dați la frigider aluatul în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Combinați zahărul alb, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și făina într-un castron mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestecul de zahăr și untul în lichidul de gătit rezervat pentru gutui și aduceți-l la fierbere. Reduceți focul și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați sosul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați o tigaie pe cel mai de jos raft al cuptorului. Preîncălziți un cuptor la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă gutuiul răcit în tigaia căptușită cu patiserie și se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați crusta superioară, sertizând marginea pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Tăiați orificiile de ventilație sau înțepați crusta cu o furculiță pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Puneți plăcinta pe tava preîncălzită și reduceți imediat temperatura cuptorului la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți până când marginile crustei sunt maronii aurii, aproximativ 25 de minute. Reduceți căldura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când sucurile clocotesc și crusta se rumenesc, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se răcește pe un raft cu cel puțin două ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista