Plăcintă cu gheață cu căpșuni cu crustă de migdale

Plăcintă cu gheață cu căpșuni cu crustă de migdale
Plăcinta cu gheață cu căpșuni cu crustă de migdale este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, firimituri de cracker graham, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de căpșuni cu crustă de Quinoa-migdale, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Plăcintă cu gheață de ciocolată cu o crustă de nucă.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 de feluri de mâncare din sticlă cu diametrul de 9 inci. Tăiați gros migdale în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
2
Adăugați firimituri de cracker graham și zahăr; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
ZahărZahăr
3
Adăugați unt; procesați până se umezește uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
4
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 12 minute. Se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați 2 căni de căpșuni într-o cratiță medie. Mash căpșuni cu masher de cartofi până la chunky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr, amidon de porumb și suc de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
3
Transferați amestecul în castron. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă restul de 3 căni de căpșuni și coaja de portocală rasă. Umplerea movilei în crustă. Se răcește plăcinta până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Folosind mixerul electric, bateți crema într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți frisca decorativ peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați plăcinta în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista