Plăcintă cu gheață cu căpșuni cu crustă de migdale
Plăcinta cu gheață cu căpșuni cu crustă de migdale este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 626 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, firimituri de cracker graham, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de căpșuni cu crustă de Quinoa-migdale, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Plăcintă cu gheață de ciocolată cu o crustă de nucă.
Instrucțiuni
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 de feluri de mâncare din sticlă cu diametrul de 9 inci. Tăiați gros migdale în procesor.
Adăugați firimituri de cracker graham și zahăr; procesați până la măcinat fin.
Adăugați unt; procesați până se umezește uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă pregătit.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 12 minute. Se răcește complet pe raft.
Așezați 2 căni de căpșuni într-o cratiță medie. Mash căpșuni cu masher de cartofi până la chunky.
Adăugați zahăr, amidon de porumb și suc de lămâie. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Transferați amestecul în castron. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă restul de 3 căni de căpșuni și coaja de portocală rasă. Umplerea movilei în crustă. Se răcește plăcinta până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Folosind mixerul electric, bateți crema într-un castron mare până se formează vârfuri.
Întindeți frisca decorativ peste umplutură.
Tăiați plăcinta în pene și serviți.