Plăcinta cu fulgi de ovăz necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest desert are 445 de calorii , 5 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, nucă de cocos, sirop de porumb și zahăr. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 21% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Oatmeal Pie , Oatmeal Pie și Oatmeal Pie .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combina zahărul, siropul de porumb, ovăzul, nuca de cocos, untul, ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Se coace la 350° timp de 15-20 de minute. Aranjați nucile pecan deasupra plăcintei; Coaceți încă 30 de minute sau până se rumenesc bine.
Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă cu fulgi de ovăz. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Portul de rezervă pentru butoi cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Portul Rezervă Baril
Are o bogăție complexă, definită de arome și arome de ciocolată și cireșe negre și de o învechire îndelungată în stejar, care adaugă condimente, vanilie și taninuri îndrăznețe. Acest portof fin catifelat poate fi savurat ca desert de sine stătător sau poate fi combinat perfect cu delicii de ciocolată. Serviți la 65 de grade F.