Plăcintă Cu Firimituri De Mere

Plăcintă Cu Firimituri De Mere
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu firimituri de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 455 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă cu gheață, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Plăcintă cu firimituri de rubarbă și plăcintă cu firimituri de mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt și scurtare; folosind porniri/opriri, tăiați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Stropiți 2 linguri de apă cu gheață. Procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Intindeti aluatul între 2 foi de folie de plastic la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Transferați aluatul într-un vas de plăcintă din sticlă cu diametrul de 10 inci. Îndoiți consola sub. Crimp marginile decorativ. Pierce partea de jos a crustei peste tot cu furculita. Înghețați crusta 15 minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de cruste de linie F. F. cu folie de aluminiu. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați greutățile și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți până devin aurii și setați, cu aproximativ 10 minute mai mult. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aruncați merele și sucul de lămâie într-un castron mediu. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați mere; saut până când este acoperit cu unt de scorțișoară și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
3
Bateți cidrul și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați la mere. Aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Transferați amestecul de mere într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă în sos de mere. Se răcește complet. (Crusta și umplutura pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți crusta; lăsați să stea la temperatura camerei. Acoperiți și răciți umplutura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu vârful degetelor, frecați toate ingredientele în castron până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Presărați topping peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Coaceți până când toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista