Plăcintă Cu Dovleac Pecan
Plăcinta cu dovleac Pecan este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 348 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci (grosime de 1/8 inci), apoi încadrați într-o placă de sticlă sau metal de 9 inci. Tăiați marginea, lăsând o consolă de 1/2 inch, apoi pliați consola sub și sertizați marginea decorativ. Înțepați fundul și partea laterală a cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi răciți coaja 30 de minute.
În timp ce coaja se răcește, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Căptușiți coaja cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă, apoi coaceți până când patiseria este setată și aurie palidă pe jantă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu pal peste tot, cu 6 până la 10 minute mai mult. Se răcește pe un raft.
Bateți împreună dovleacul, zahărul brun, oul, smântâna, scorțișoara, nucșoara și un vârf de sare într-un castron până se omogenizează.
Se amestecă siropul de porumb, zahărul brun, ouăle, untul, vanilia, coaja, sucul de lămâie și sarea într-un castron, apoi se amestecă nucile pecan.
Întindeți amestecul de dovleac uniform în coajă, apoi puneți cu grijă amestecul de nuci pecan peste el.
Coaceți plăcinta până când crusta este aurie și umplutura este umflată, aproximativ 35 de minute. (Centrul va fi în continuare ușor clătinat; umplerea se va seta pe măsură ce se răcește.) Se răcește complet pe raft.
Se servește la temperatura camerei.
Plăcinta poate fi coaptă cu 4 ore înainte și păstrată, neacoperită, la temperatura camerei răcoroase. Plăcinta poate fi, de asemenea, coaptă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită slab cu folie de plastic. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 km F până când crusta este crocantă, aproximativ 15 minute.