Plăcintă cu dovleac IV
Plăcinta cu dovleac IV ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de rețete de deserturi. Această rețetă are 16 porții, cu 376 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adusă de Allrecipes. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Mergi la magazin și cumpără ghimbir măcinat, nucșoară măcinată, piure de dovleac și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 51% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Plăcinta cu dovleac și șifon cu crustă dublă de ciocolată , Plăcinta cu dovleac clasică și Plăcinta cu dovleac ușoară cu țestoase .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220 grade Celsius (425 grade Fahrenheit).
Bateți ouăle ușor într-un bol mediu.
Adăugați dovleacul, zahărul, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea. Amestecați bine, apoi încorporați laptele și bateți.
Se toarnă în forme de plăcintă tapetate cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Reduceți temperatura la 165 grade Celsius și coaceți până se întărește, încă 20-30 de minute. Lăsați să se răcească înainte de servire.