Plăcintă Cu Dovleac Cu Lapte De Soia
Placinta cu dovleac cu lapte de soia este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 128 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul, scorțișoara, sarea, ghimbirul, nucșoara și cuișoarele.
Adăugați dovleacul, laptele de soia și ouăle; bateți până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul în produse de patiserie necoapte în tigaie.
Puneți plăcinta pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 425.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350; continuați să coaceți până când centrul plăcintei este setat și un cuțit introdus în mijloc iese curat, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Puneți plăcinta pe un raft până se răcește, cel puțin 2 ore. După servire, răciți plăcinta etanșă.