Plăcintă cu dovleac cu cremă de arțar și nuci pecan cu zahăr
Plăcinta de dovleac cu cremă de arțar și nuci pecan cu zahăr este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 587 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, sare, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar, Plăcintă Cu Înghețată De Dovleac Cu Nuci Pecan Condimentate Cu Arțar, și Plăcintă cu cartofi dulci cu dovleac cu nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Combinați făina și 1/2 linguriță de sare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Presărați apă cu gheață, câte 1 lingură, uniform pe suprafață; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați aluatul într-o bilă; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
3
Rulați aluatul la 1/8 " grosime pe o suprafață ușor făinată. Se potrivește într-o plăcuță de 9"; tăiați excesul de patiserie de-a lungul marginilor. Îndoiți marginile sub și sertizați. Tapetați patiseria cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți produse de patiserie încă 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Scoateți crusta de patiserie pe o grătar pentru a se răci; reduceți temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Bateți împreună dovleacul și următoarele 10 ingrediente într-un castron mare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți la 375 timp de 50 până la 55 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat, protejând crusta după 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
10
Combinați 2 linguri de zahăr granulat și nuci pecan într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, 5 minute sau pana cand zaharul se topeste si nucile pecan sunt prajite. Lingurați pe hârtie de ceară pentru a se răci. Zdrobiți pecanele cu zahăr în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
11
Bateți frisca la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr pudră, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Îndoiți încet siropul de arțar în frișcă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Frișcă
Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
12
Pentru a servi, puneți smântână de arțar pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sirop De Arțar
13
Presărați nuci pecan cu zahăr peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Cremă
14
Plăcintă cu dovlecei de nucă: puteți face această plăcintă folosind dovlecei de nucă în locul dovleacului. Două căni de piure de dovleac sunt de aproximativ 1 (2 kilograme) de dovlecei.