Plăcintă Cu Dovleac Cu Brânză Cremă Fără Gluten

Plăcintă Cu Dovleac Cu Brânză Cremă Fără Gluten
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 202 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, nucșoară măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Fursecuri de dovleac fără Gluten cu glazură de brânză cremă, și Brioșe cu brânză cremă de dovleac-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 425 F. grăsime 9-inch placă plăcintă de sticlă cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mediu, puneți amestecul Bisquick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați untul cu blenderul sau furculița de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă în apă; forma în minge cu mâinile. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor; scoateți din cuptor. Se răcește în timp ce se prepară cremă de brânză și umpluturi de dovleac. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 2 linguri de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Adăugați gălbenușul de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Întindeți amestecul de brânză cremă în fundul crustei de plăcintă parțial coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană zahăr, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, sare, dovleac, lapte evaporat și ou. Se toarnă cu grijă amestecul de dovleac peste amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți la 350 de minute F. 15. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă; coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet; aproximativ 1 1/2 ore. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până la timpul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Încingeți fiecare porție cu păpușă de frișcă. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista