Plăcintă Cu Dovleac Cu Brânză Cremă Fără Gluten
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 202 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, nucșoară măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Fursecuri de dovleac fără Gluten cu glazură de brânză cremă, și Brioșe cu brânză cremă de dovleac-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. grăsime 9-inch placă plăcintă de sticlă cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mediu, puneți amestecul Bisquick.
Tăiați untul cu blenderul sau furculița de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă în apă; forma în minge cu mâinile. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor; scoateți din cuptor. Se răcește în timp ce se prepară cremă de brânză și umpluturi de dovleac. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 2 linguri de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Adăugați gălbenușul de ou; bate bine.
Întindeți amestecul de brânză cremă în fundul crustei de plăcintă parțial coapte.
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană zahăr, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, sare, dovleac, lapte evaporat și ou. Se toarnă cu grijă amestecul de dovleac peste amestecul de brânză cremă.
Coaceți la 350 de minute F. 15. Acoperiți marginea crustei cu benzi de folie pentru a preveni rumenirea excesivă; coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet; aproximativ 1 1/2 ore. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până la timpul de servire.
Încingeți fiecare porție cu păpușă de frișcă. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.