Plăcintă Cu Dovleac Amaretto Cu Pralină De Migdale
Plăcinta de dovleac Amaretto cu pralină de migdale durează aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 579 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Amaretto-Plăcintă Cu Dovleac Streusel Cu Migdale, Tarta De Cirese Amaretto Clafouti Cu Pralina De Migdale, și Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul: pulsați făina, fursecurile și sarea într-un robot de bucătărie până când fursecurile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca o masă grosieră cu bucăți de unt de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Stropiți în 1/4 cană de apă cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se unească. Întoarceți-vă într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci (nu farfurie adâncă) și apăsați în partea de jos și în sus pe laturi la aproximativ 1/4 inch deasupra jantei. Pătrundeți peste tot cu o furculiță și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până când marginile sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute. Se răcește complet pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Bateți dovleacul, smântâna, zahărul, ouăle, lichiorul, nucșoara, vanilia și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă în crustă și se coace până când marginile sunt setate, dar centrul încă tremură, 50 până la 60 de minute. Se răcește complet pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, faceți pralina: tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon sau hârtie pergament și periați cu ulei vegetal. Se amestecă zahărul și 1 lingură de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, învârtind tigaia, dar fără a amesteca, până la chihlimbar, 6 până la 7 minute. Se amestecă migdalele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crostini Cu Usturoi, Optional
Praline
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă amestecul pe foaia de copt pregătită, întinzându-l cât mai subțire cu o spatulă de cauciuc. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Tăiați sau rupeți grosolan pralina și presărați peste plăcintă chiar înainte de servire.
Plăcinta cu dovleac poate fi asociată cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente și nuci de copt, așa că se împerechează foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Un Moscato spumant bun ar funcționa și el, iar dacă ai chef de stropire, un vin cu gheață. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Spinetta Bricco Quaglia Moscato d ' Asti. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
La Spinetta Bricco Quaglia Moscato d ' Asti
Galben cu reflexe verzi. Dulce și sexy, măr verde delicios și caprifoi. Un vin care surprinde prin prospețimea sa remarcabilă și aromele strălucitoare de fructe care amintesc de măr, pere condimentate și miere.