Plăcintă Cu Dovleac
Pumpkin Pie necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 335 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână dovleac, sare, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mediu se amesteca faina, 1/2 lingurita sare si uleiul cu furculita pana se umezeste toata faina.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata apa este absorbita. Formați patiseria într-o minge. Apăsați în partea de jos și în sus a plăcii de sticlă de 9 inci.
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle cu un tel de sârmă sau un bătător de mână. Bateți în 1/2 cană zahăr, scorțișoară, 1/2 linguriță sare, ghimbir, cuișoare, dovleac și lapte.
Pentru a preveni vărsarea, așezați placa de plăcintă căptușită cu patiserie pe raftul cuptorului înainte de a adăuga umplutură. Se toarnă cu grijă umplutura de dovleac în plăcuța de plăcintă.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți aproximativ 45 de minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Așezați plăcinta pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și 2 linguri de zahăr cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Serviți plăcinta cu frișcă. A se păstra la frigider.