Plăcintă Cu Căpșuni, Mure, Rubarbă
Această rețetă vegetariană servește 5 și costă $ 6.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 164g de grăsime, și un total de 3049 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, rubarbă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă.
Instrucțiuni
Combinați menta, 1 cană de apă și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se dizolva zaharul.
Lăsați amestecul să se răcească înainte de utilizare. Într-un castron mare, bateți smântâna și zahărul rămas până când formează vârfuri rigide.
Adăugați siropul simplu și pliați ușor în cremă până când se combină. Se răcește până este gata de utilizare.
Amestecați făina, sarea, piperul și zahărul împreună într-un bol de amestecare.
Adăugați scurtarea și amestecați cu mâinile până când se reunesc în bucăți de dimensiunea lui bb.
Adăugați apă rece puțin câte puțin până când aluatul se reunește (puteți adăuga întotdeauna apă, dar nu o puteți lua). Împingeți aluatul în 6 cruste de dimensiuni de baseball și rotiți-le pe fiecare.
Puneți murele, căpșunile, rubarba, coaja de lămâie și sucul într-un bol mare.
Adăugați zahărul și amidonul de tapioca și combinați.
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați cinci Tigăi adânci de 8 inci cu crusta de plăcintă. Împărțiți umplutura uniform între tigăi.
Coaceți până când sucul iese ca lava topită, aproximativ 45 de minute. Se acoperă cu frisca de mentă.