Plăcintă Cu Cremă Din Boston

Plăcintă Cu Cremă Din Boston
Rețeta Boston Cream Pie poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru 42 de cenți pe porție, primești un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă este plăcută de 309 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coacerea cacao, lapte, unt și ouă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Plăcintă Cu Cremă Din Boston, și Plăcintă Cu Cremă Din Boston.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul până se sfărâmă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă; se amestecă bine. Bateți în sos de mere și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Coat doi 9-in. Tigăi rotunde de copt cu spray de gătit și presărați cu făină; adăugați aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru umplere, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; deasupra cu umplutura și stratul de tort rămas.
8
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, cacao și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
10
Răspândit peste partea de sus a tort, permițând unele glazura pentru a decora în jos părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru Boston Cream Pie. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista