Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier

Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier
Plăcintă cu cremă de zahăr Hoosier este o vegetarian desert. O porție conține 415 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 418 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier, și Plăcintă Cu Cremă De Zahăr Hoosier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Rulează crusta. Pentru o tigaie de 9 inci, crusta de jos ar trebui să aibă un diametru de aproximativ 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați crusta de jos în tigaie sau vas. Marginile flautului și coaja de plăcintă cu lapte. Puneți la frigider crusta în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mare se amestecă împreună făină, zaharuri, scorțișoară, nucșoară și sare. Se amestecă smântâna grea, jumătate și jumătate și vanilia până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă în coaja de plăcintă pregătită și se coace timp de 35 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și Centrul plăcintei este setat. Praf cu scorțișoară suplimentară, dacă doriți. Se răcește aproximativ 15 până la 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista