Plăcintă Cu Cremă De Rom-Stafide Cu Unt
Plăcinta cu cremă de rom-stafide cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 10 porții cu 1064 calorii, 15g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de topping bătut, ouă, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Înghețată Cu Floricele Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți Piecrust într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați stafidele și romul într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut sau până când stafidele sunt pline. Pune deoparte.
Combinați zahărul, amidonul de porumb, sarea și ouăle într-un castron mare și amestecați bine cu un tel.
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici.
Puneți amestecul în tigaie; gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 10 minute), amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Puneți crema într-un castron; așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când crema ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Scoateți vasul din gheață. Se amestecă stafidele și vanilia; amestec de lingură în crusta pregătită.
Întindeți toppingul biciuit uniform peste umplutură. Acoperiți și răciți ușor 8 ore sau până când sunt ferme.