Plăcintă cu cremă de nucă de cocos
Plăcintă cu cremă de ciocolată și nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 237 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste of Home necesită plăcintă necoaptă, zahăr, sare și lapte. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Plăcintă cu cremă de vanilie/Ciocolată/Nucă de cocos/Budincă cu cremă de banane , Plăcintă cu cremă cu ciocolată și cocos și Plăcintă vegană cu cremă de nucă de cocos și ciocolată .
Instrucțiuni
Coaceți aluat de plăcintă. Misto.
Între timp, într-o cratiță, combina zahărul, amidonul de porumb și sarea; se amestecă în lapte. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Bateți ușor gălbenușurile. Se amestecă puțin din amestecul fierbinte în gălbenușuri; pune totul în cratiță. Se aduce la fierbere blând. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul și vanilia.
Turnați 1-1/2 căni de amestec într-un castron mic; adăugați nucă de cocos în bol și lăsați deoparte.
Combinați ingredientele pentru stratul de ciocolată; amestecați în amestecul rămas într-o cratiță. Reveniți la căldură; gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa fiarba.
Se ia de pe foc; întindeți 1 cană peste partea de jos a crustei de plăcintă. Acoperiți cu amestec de nucă de cocos și terminați cu amestecul de ciocolată rămas.
Pentru bezea, bate albusurile spuma cu crema de tartru pana devine spuma. Adăugați treptat zahărul, batând până se formează vârfuri tari.
Se întinde peste umplutura fierbinte, sigilând pe marginile crustei de plăcintă.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește la temperatura camerei; se lasa la rece cateva ore inainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Santo, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Placinta cu crema de nuca de cocos poate fi asociata cu Cream Sherry, Vin Santo si Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "