Plăcintă Cu Cremă De Mere Glazurată

Plăcintă Cu Cremă De Mere Glazurată
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de mere glazurată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, lapte, Extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Cremă De Mere Glazurată De Toamnă, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați 1/2 cană zahăr, 1/2 cană lapte, 1/2 cană smântână și 1/4 cană unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se încălzește până se topește untul, amestecând ocazional. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, 2 linguri de lapte și vanilie; se amestecă în cratiță. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor.
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un castron mediu, combinați merele, făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Se amestecă bine.
6
Tapetați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu aluat de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Se toarnă amestecul de umplutură îngroșat în tava de plăcintă căptușită cu patiserie. Aranjați amestecul de mere uniform peste umplutură. Sus cu a doua crustă, sigilați și flaut marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
8
Tăiați fante în crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
9
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte, 1/4 linguriță de vanilie și 1 lingură de unt înmuiat. Se amestecă până se omogenizează; se toarnă uniform peste plăcinta caldă. La frigider cel puțin 1 1/2 ore înainte de servire (mai mult este mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista