Plăcintă Cu Cremă De Mere Glazurată
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de mere glazurată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, lapte, Extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă Cu Cremă De Mere Glazurată De Toamnă, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați 1/2 cană zahăr, 1/2 cană lapte, 1/2 cană smântână și 1/4 cană unt.
Se încălzește până se topește untul, amestecând ocazional. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, 2 linguri de lapte și vanilie; se amestecă în cratiță. Gatiti pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un castron mediu, combinați merele, făina și scorțișoara.
Tapetați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu aluat de plăcintă.
Se toarnă amestecul de umplutură îngroșat în tava de plăcintă căptușită cu patiserie. Aranjați amestecul de mere uniform peste umplutură. Sus cu a doua crustă, sigilați și flaut marginile.
Tăiați fante în crusta superioară.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte, 1/4 linguriță de vanilie și 1 lingură de unt înmuiat. Se amestecă până se omogenizează; se toarnă uniform peste plăcinta caldă. La frigider cel puțin 1 1/2 ore înainte de servire (mai mult este mai bine).