Plăcintă cu cremă de lămâie a mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de lămâie a mamei. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 268 calorii. Un amestec de lapte, suc de lămâie, produse de patiserie fără plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Cremă De Ceașcă De Lămâie, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 sec. Într-un castron mare, bateți zahărul și untul până se amestecă bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați lapte, făină și sare; se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie și coaja; deoparte. Într-un castron mic, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în amestec de lămâie.
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Coaceți 1 oră sau până când se rumenesc ușor și un cuțit introdus lângă centru iese curat. Mișto.
Garnisiți cu frișcă, lămâie și mentă, dacă doriți. A se păstra la frigider.