Plăcintă Cu Cremă De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cherry Custard Jalousie Pie. Această rețetă face 6 porții cu 949 calorii, 19g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, pudră de cremă, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Cireșe, și Festiv squash jalousie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți smântâna și laptele într-o cratiță la foc mediu și aduceți la foc mic.
Așezați gălbenușurile de ou, zahărul, extractul de vanilie și pudra de cremă într-un castron mare și bateți împreună până se omogenizează.
Se toarnă laptele fierbinte și smântâna peste amestecul de ouă amestecând continuu. Se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Tăiați aluatul foietaj în jumătate și rulați o bucată pe o suprafață de lucru ușor făinată până când aveți o foaie dreptunghiulară de 12 x 8 inci. Așezați cu grijă într-o tigaie dreptunghiulară de 11 x 7 in și aproximativ 2 inci adâncime. Înțepați baza peste tot cu o furculiță.
Întindeți crema răcită în formă și apoi aranjați cireșele deasupra.
Întindeți bucata de patiserie rămasă într-un dreptunghi de 12x6 inci.
Ungeți marginile patiseriei cu puțin lapte și apoi așezați cealaltă foaie de patiserie peste partea superioară a umpluturii și apăsați ușor pentru a sigila.
Ungeți blatul cu mai mult lapte și presărați zahărul granulat.
Așezați cositorul la frigider pentru a se răci timp de 15 minute.
Înainte de a introduce în cuptor, faceți incizii în patiserie cu un cuțit ascuțit pentru a dezvălui umplutura.
Așezați plăcinta pe tava de copt preîncălzită și coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 325 litri f/160 litri C și continuați să coaceți încă 45 de minute până când patiseria este aurie și gătită.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie, apoi serviți cald sau rece tăiat în pătrate.