Plăcintă cu cremă de brânză cu cireșe

Plăcintă cu cremă de brânză cu cireșe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă plăcinta cu cremă de brânză și cireșe cu bezea. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 297 de calorii. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, oțet, albușuri și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cherry-O Cream Cheese Pie, Cherry Berry Cream Cheese Cheese Placintă și Cherry Bezea Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate albușurile spumă și oțetul la viteză medie până se formează vârfuri moi, se bat treptat zahărul, câte 1 lingură, la mare putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul este dizolvat. Încorporați pesmetul de biscuit, nucile pecan, praful de copt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Zdrobită (aproximativ 12 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 12 Biscuiți)
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întindeți pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale unui vas adânc uns cu unsoare de 9 inchi. farfurie de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Coaceți la 350° timp de 14-18 minute sau până când bezeaua se rumenește ușor. Se răcește pe un grătar (coaja de bezea va cădea în centru).
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul de cofetă și vanilia până se omogenizează. Incorporati frisca. Se pune în coajă de bezea. Acoperiți cu umplutură de plăcintă. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista