Plăcintă Cu Cireșe Dulci
Plăcintă cu cireșe dulci ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Un amestec de suc de lămâie, ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 792 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tutorial plăcintă cu cireșe dulci și crustă de plăcintă, Plăcintă Cu Cireșe Dulci, și Plăcintă Cu Cireșe Dulci.
Instrucțiuni
Aruncați cireșele cu zahăr, extract de migdale, suc de lămâie, amidon de porumb:
Așezați cireșele fără sâmburi, zahărul, extractul de migdale, sucul de lămâie și amidonul de porumb într-un castron mare. Aruncați până când cireșele sunt bine acoperite cu zahăr și alte ingrediente.
Întindeți crusta de jos: pe o suprafață curată ușor făinată, întindeți crusta de jos. Formați-l într-o tigaie de 9 sau 10 inci. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați marginile astfel încât să se extindă dincolo de marginea tigaiei cu 1 inch.
Puneți la frigider în timp ce întindeți crusta superioară.
Întindeți crusta superioară la aproximativ aceeași dimensiune ca crusta inferioară. Dacă doriți să faceți un blat cu zăbrele (este drăguț și este ușor de făcut), urmați aceste instrucțiuni pentru a face o crustă de plăcintă cu zăbrele.
Așezați umplutura în plăcintă, punctați cu unt, deasupra cu crusta superioară, răciți: folosiți o lingură cu fante pentru a ridica cireșele din castron și puneți-le în farfuria de plăcintă. (Lăsați în urmă orice exces de lichid.) Dot cu mici pete de unt. Acoperiți cu crusta superioară. Tăiați marginile. Crimp pentru a sigila marginile împreună.
Scorați crusta superioară cu mai multe tăieturi, astfel încât aburul să poată scăpa în timp ce plăcinta se gătește (inutil dacă faceți o crustă de zăbrele).
Dați-l la frigider timp de 30 de minute înainte de gătit.
Periați cu spălare de ouă (opțional): într-un castron mic, bateți oul cu o lingură de apă sau lapte. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria crusta superioară.
Presărați blatul cu zahăr grosier.
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați plăcinta în raftul din mijloc, cu o foaie de copt pe raftul de dedesubt pentru a prinde orice picături de plăcintă.
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 F și gătiți timp de 45 până la 55 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste frumos și umplutura este groasă și bulboasă.
Se lasă să se răcească complet înainte de servire.