Plăcintă Cu Cireșe Adânci
Deep Dish Cherry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 415 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, untul, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cireșe Adânci, Plăcintă Cu Șuncă Adâncă, și Plăcintă Cu Mere Cu Vase Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, zahărul și sarea. Pulsează de trei ori pentru a se amesteca.
Adăugați unt și scurtare și pulsați până când untul are dimensiunea mazării, aproximativ 10 impulsuri.
Adăugați apă și pulsați până când aluatul se reunește într-o bilă, aproximativ 10 impulsuri.
Adăugați încă o lingură de apă, dacă este necesar.
Împărțiți aluatul în jumătate. Înfășurați fiecare bilă în folie de plastic și răciți-o la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Faceți umplutura: într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb, sarea.
Adăugați cireșe și amestecați pentru a combina.
Se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Scoate aluatul din frigider. Pe o suprafață bine presarata cu faina, rola prima minge la un cerc de 9 inch.
Transferați crusta de jos pe placa de plăcintă.
Se toarnă umplutura în crustă. Punct de umplere cu două linguri de unt.
Rolați a doua bilă de aluat într-un cerc de 9 inci.
Tăiați cercul în benzi verticale de 3/4 inch. Începând cu partea stângă a aluatului, transferați fiecare altă bandă pe plăcintă, așezându-le vertical și lăsând spațiu de 3/4 inch între bucățile de aluat.
Transferați benzile rămase în plăcintă, aranjându-le orizontal și țesându-le, apoi sub benzile existente pentru a crea o rețea.
Perie crusta zăbrele cu spălare de ou si se presara cu lingura de zahar.
Coaceți plăcinta timp de 15 minute la 425 buc.f, apoi reduceți temperatura cuptorului la 375 și continuați să coaceți până la barbotare și maro auriu, aproximativ 1 oră.