Placinta cu ciocolata germana ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 464 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, gălbenușuri de ou, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci, conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o plăcintă umplută cu o crustă. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ciocolata și untul la foc mediu-mic până se topește și amestecul poate fi agitat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc; se amestecă treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
4
Într-un castron mediu, amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, vanilia și extractul de migdale. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la amestecul de ouă, amestecând cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestecul de ciocolată-gălbenuș de ou în amestecul de amidon de porumb, amestecând cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă umplutura în farfurie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Într-un castron mic, amestecați nuca de cocos și nucile pecan; se presară peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când se umflă și aproape se fixează. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 4 ore.
Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.