Plăcintă cu ciocolată cu nucă de cocos
Ciocolata de nucă de cocos banoffee pie necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $2.95 pe portie. Acest desert are 727 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți bourbon, malibu, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 337 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Placinta Cu Ciocolata Banoffee, Banoffee Pie {A }, și Banoffee Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face baza, topiți ușor nuca de cocos cremă într-o tigaie, amestecând frecvent. Între timp, bateți biscuiții într-un robot de bucătărie (dacă nu aveți unul, bateți până la cele mai fine firimituri pe care le puteți).
Se amestecă cu nuca de cocos topită și un vârf de sare. Apăsați peste bază și în sus pe părțile laterale ale unei cutii canelate rotunde de 22 cm, cu fund liber. Chill.
Pentru a face crema de nucă de cocos, aduceți laptele de cocos aproape la foc mic. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul tos și făinurile.
Turnați laptele de cocos fierbinte în timp ce bateți continuu. Răsturnați înapoi în tigaie și încălziți ușor, amestecând constant, până se îngroașă, neted și lucios. (La început va fi aglomerat, dar continuați să bateți și va deveni neted.) Fierbeți timp de 2 minute, apoi scoateți focul și amestecați în Malibu. Se răcește cu o foaie de folie alimentară așezată direct pe suprafață, astfel încât să nu se formeze o piele.
Răsturnați caramelul într-o tigaie cu ciocolata, spartă în bucăți și topiți ușor împreună. Curățați și feliați bananele, apoi aranjați feliile peste baza plăcintei.
Se toarnă peste caramelul de ciocolată și se răcește din nou pentru a seta cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Când crema de nucă de cocos s-a răcit, răzuiește într-un castron cu crema dublă și bate până când este suficient de groasă pentru a ține un vârf. Lingurați ușor într-o pungă de plastic pentru alimente (ușor de transportat) și răciți până când este gata de servit.
Pentru a servi, tăiați capătul pungii cu cremă și pipeți peste toată plăcinta. Praf cu puțină cacao pentru a termina și mâncați cu orice amestec suplimentar de cremă de nucă de cocos servit într-un castron.