Plăcintă cu ciocolată cu nucă de cocos

Plăcintă cu ciocolată cu nucă de cocos
Ciocolata de nucă de cocos banoffee pie necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $2.95 pe portie. Acest desert are 727 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți bourbon, malibu, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 337 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Placinta Cu Ciocolata Banoffee, Banoffee Pie {A }, și Banoffee Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face baza, topiți ușor nuca de cocos cremă într-o tigaie, amestecând frecvent. Între timp, bateți biscuiții într-un robot de bucătărie (dacă nu aveți unul, bateți până la cele mai fine firimituri pe care le puteți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă cu nuca de cocos topită și un vârf de sare. Apăsați peste bază și în sus pe părțile laterale ale unei cutii canelate rotunde de 22 cm, cu fund liber. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Pentru a face crema de nucă de cocos, aduceți laptele de cocos aproape la foc mic. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul tos și făinurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Zahăr CasterZahăr Caster
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Turnați laptele de cocos fierbinte în timp ce bateți continuu. Răsturnați înapoi în tigaie și încălziți ușor, amestecând constant, până se îngroașă, neted și lucios. (La început va fi aglomerat, dar continuați să bateți și va deveni neted.) Fierbeți timp de 2 minute, apoi scoateți focul și amestecați în Malibu. Se răcește cu o foaie de folie alimentară așezată direct pe suprafață, astfel încât să nu se formeze o piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Răsturnați caramelul într-o tigaie cu ciocolata, spartă în bucăți și topiți ușor împreună. Curățați și feliați bananele, apoi aranjați feliile peste baza plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă peste caramelul de ciocolată și se răcește din nou pentru a seta cel puțin 1 oră sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Când crema de nucă de cocos s-a răcit, răzuiește într-un castron cu crema dublă și bate până când este suficient de groasă pentru a ține un vârf. Lingurați ușor într-o pungă de plastic pentru alimente (ușor de transportat) și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Cremă DublăCremă Dublă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Pentru a servi, tăiați capătul pungii cu cremă și pipeți peste toată plăcinta. Praf cu puțină cacao pentru a termina și mâncați cu orice amestec suplimentar de cremă de nucă de cocos servit într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista