Plăcintă Cu Ciocolată Cappuccino
Plăcinta cu ciocolată Cappuccino este un desert care servește 8. O porție conține 602 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, sirop de porumb, crustă de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de extraordinar. Plăcintă Cu Ciocolată Cappuccino, Cappuccino Cremă De Ciocolată Plăcintă Cu Trufe, și Plăcintă cu budincă triplă de ciocolată cu cremă de Cappuccino sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, topiți chipsuri de ciocolată, smântână, sirop de porumb, vanilie și sare la foc mic; se amestecă până se omogenizează. Lingurați în crustă.
Se presară cu nuci pecan.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați treptat lapte și cafea preparată; se amestecă bine.
Adăugați amestecuri de budincă și cafea instant; bate pana se omogenizeaza. Ori în 1-1 / 2 cupe biciuit topping. Lingură peste nuci pecan.
Întindeți restul de topping bătut peste umplutură. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcintă în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Angel Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.