Plăcintă Cu Ceapă
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 351 calorii. Dacă $1.34 pe portie se încadrează în bugetul dvs., placinta de ceapa ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline umplute cu pimiento, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapa Pakora | cum se face ceapa Pakoras / ceapa blinele, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati ceapa in ulei incins intr-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare timp de 25 de minute sau pana devin aurii. Se amestecă sare și piper.
Desfaceți 1 bucatărugină și rotiți pentru a apăsa liniile de pliere.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă; rotiți într-un cerc de 13 inci.
Se amestecă amestecul de ceapă pe piecrust, lăsând o margine de 1 inch; periați ușor marginea cu apă.
Roll piecrust rămase să apăsați linii de pliere; se taie în benzi de 1/2 inch. Aranjați într-un design zăbrele peste umplere; ori marginile peste zăbrele, apăsând pentru a sigila.
Puneți măslinele în unele deschideri de zăbrele.
Coaceți la 375 pe raftul inferior al cuptorului timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.