Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Nucă De Cocos-Rom
Placinta cu cartofi dulci cu nucă de cocos-rom este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, cartof dulce, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Nucă De Cocos-Plăcintă Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Pregătiți cremă de brânză Piecrust într-o farfurie de plăcintă de 9 inci; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați cartoful dulce și următoarele 7 ingrediente (cartoful dulce prin ouă) într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se amestecă amestecul în crusta pregătită; se presară cu nucă de cocos.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat; scut marginile piecrust cu folie după 20 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă.